Chocoladeproeverij

vanaf € 35 p.p. | minimaal 10 personen

Hoe maak je van een rauwe cacaoboon, dé smaakbepalende grondstof voor chocolade, een heerlijk eindproduct? Tijdens deze chocoladeproeverij worden alle fasen van het chocolade maken uitgelegd aan de hand van het zogenaamde bean-to-bar proces. Natuurlijk ga je genieten van verschillende bonbons met bijzondere smaakcombinaties tijdens deze proeverij.

Deze proeverij wordt in één van onze sfeervolle proeflokalen Op Suyd gegeven en is inclusief koffie, thee en water.

LOCATIE

Het Amsterdamse Proeflokaal

PRIJS (VANAF)

€ 35 p.p.

MINIMAAL AANTAL PERSONEN

10 personen

TIJDSDUUR

1 uur

N

IN SAMENWERKING MET

TIP

De proeverij duurt ongeveer een uur en is dus een prettige break in een meeting.

ONTDEK ONZE EVENTS…

Alle ruimte voor gezelligheid

Offerte-aanvraag Events

Cateringwensen

Faciliteiten zakelijk