Events

Bij OP SUYD zien we onszelf niet als zalencentrum. Wij willen vooral ruimte bieden aan onze gasten en ondersteunen bij het organiseren van meetings & events. 

Feesten en partijen

Het Amsterdamse Proeflokaal en OP SUYD zijn door de ligging aan het Stadionplein, de goede bereikbaarheid en de eigen parkeergarage dé perfecte locatie voor feesten en partijen.Wordt het één ruimte of huurt u liever de gehele eerste verdieping? Bij ons kunt u zelf invullen hoe het ideale feestje eruit ziet.

In het Bierlokaal hebben we een lange bar met diverse bieren op tap. En ook in de foyer beschikken we over een fraaie privé bar. De Kookstudio is voorzien van een professionele keuken en onze wijnlokalen zijn ideaal voor een private dining of een intieme verjaardagsborrel.

Bij ons kan bijna alles.

KOOKSTUDIO op Suyd

Onze Kookstudio is een pareltje en één van de meest unieke plekken in het gebouw. U kijkt uit op het Olympisch Stadion en het Stadionplein.

Eetclub
Heeft u een eetclub? Of kookt u graag voor een groep vrienden? En zou u wel eens willen koken in een professionele keuken?

Dan bieden wij u een unieke ervaring: kom bij ons koken!

OP SUYD heeft diverse eetclub-arrangementen. Wij verzorgen de inkoop en de drank, maar verder is de Kookstudio een avond lang uw eigen restaurant. Op deze manier wordt het voor iedereen mogelijk om een groep vrienden uit te nodigen, ook als je thuis de ruimte niet hebt (of geen zin hebt in de rommel achteraf). Kom kijken en laat u verrassen.

Kookworkshop
OP SUYD organiseert in samenwerking met enkele partners diverse kookworkshops. Samen koken onder begeleiding van een chef-kok is gezellig, leerzaam en leuk. Kom langs met een groep collega’s of organiseer een familie uitje.

Petit restaurant
De Kookstudio is ingericht als klein, sfeervol restaurant waarvan een deel van de agenda wordt ingevuld door onze culinaire huisgenoten en partners.

Proeverijen

Vrijwel alle ruimten zijn ingericht voor proeverijen (food, wijn, bier, likeur, koffie). Wij werken samen met specialisten die met veel enthousiasme over hun passie vertellen. Gedurende het jaar zijn er bovendien regelmatig (wijn)opleidingen.

En diverse wijnleveranciers gebruiken OP SUYD als plek om hun klanten te ontvangen. We zijn qua proeven dus van alle markten thuis. 

Gast chefs / pop-up restaurant

In het culinaire landschap gaan bekende chefs steeds vaker op ‘tour’. Op die manier is er zowel voor de chef zelf als zijn gasten meer afwisseling en variatie. Deze ontwikkeling spreekt ons bijzonder aan.  

Het Amsterdamse Proeflokaal beschikt in totaal over zes keukens. Bij OP SUYD zetten we die luxe in om gast-chefs aan te trekken en een podium te geven waar ze kunnen laten zien wat ze kunnen. Powered by Het Amsterdamse Proeflokaal.     

Optredens en events

Het Amsterdamse Proeflokaal laat je proeven in de meest brede zin van het woord. Onze ambitie is om onze gasten zowel op culinair als cultureel gebied te verrassen. Het Bierlokaal is speciaal ingericht voor kleinschalige optredens (muziek en theater) maar ook elders hebben we genoeg ruimte voor leuke events.

Volg onze agenda!!

Alle ruimte voor gezelligheid