International Tea & Coffee Acadamy

KOFFIE-, THEE & CACAO-OPLEIDINGEN

In samenwerking met International Tea & Coffee Academy organiseren wij bij Het Amsterdamse Proeflokaal diverse theeopleidingen. ITC Academy is een SVH erkend opleider voor opleidingen op het gebied van koffie en thee.

Leer in 5 dagen alles over Tea & Food Pairing

In 10 stappen naar de perfecte Tea & Food Pairing

Thee 1

Leer in 5 dagen alles over Tea & Food Pairing

Tea & Food pairing aanbieden in je zaak is niet alleen goed voor je omzet, het geeft de gast die geen alcohol wil of kan drinken ook een hele mooie ervaring. In vijf dagen leren we jou, je sommelier of andere medewerker om zelf passende theesoorten te vinden bij je menukaart.

Werk je niet in de horeca maar wil je meer leren over het combineren van thee bij je maaltijd? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Altijd wat te leren…

In 10 stappen naar de perfecte Tea & Food Pairing

Het combineren van thee bij je maaltijd is een trend die we al een tijdje zien. Dit valt eenvoudig te verklaren, het is namelijk erg lekker! Wijn bij de maaltijd kan echt iets toevoegen. Omdat je niet altijd wijn wilt of kunt drinken kan thee een waardige vervanger zijn. Tijdens deze training laten we je aan de hand van 10 stappen zien hoe je snel en makkelijk kunt beginnen met het combineren van thee bij je maaltijd.

Altijd wat te leren…

THEE 1

Ben je fervent theedrinker en sta je regelmatig in de theewinkel te twijfelen welke thee je moet kopen? Werk je professioneel met thee en wil je je klanten beter kunnen adviseren? Wil je nu eens ├ęcht weten wat thee precies is, waar het vandaan komt en wat er allemaal mee kan? Dan is het tijd om basiskennis op te doen en je te verdiepen in de wereld achter je dagelijkse kop thee!

 

In de training Thee 1 vertellen we je het verhaal over hoe thee vanuit de theetuin in jouw theepot terecht komt. We kijken naar de herkomst van thee, de bewerking van thee en de verschillen die ervoor zorgen dat we een zwarte of een groene thee krijgen. Ook vertellen we je hoe je thee het beste kunt zetten; welk water je nodig hebt, hoeveel gram thee en hoe lang thee nu eigenlijk moet trekken

 

Reken op een dag met achtergrondkennis, maar vooral heel veel oefenen met zettechnieken en spelen met thee!

Altijd wat te leren…
Reserveer een tafel