Meetings

OP SUYD is onderdeel van Het Amsterdamse Proeflokaal en de ideale plek voor al uw meetings en events.

Vergaderen bij OP SUYD is bijzonder en niet te vergelijken met een andere vergaderlocatie. De ruimten zijn onderdeel van ons culinaire centrum en hebben een uitstraling die daar bij past. Zo zijn er wijn- en bierlokalen, maar kan je ook vergaderen in een ruimte met een eigen bar of een professionele keuken.

Na binnenkomst vanaf het Stadionplein leidt de brede trap met een fuchsia rose trapleuning u naar de eerste verdieping. Dit is het domein van OP SUYD, de evenementenlocatie van Het Amsterdamse Proeflokaal. Onze gasten zijn de eerste keer altijd verrast. “Hebben we dit in Amsterdam?” Jazeker. Maar het gaat ons eigenlijk niet om de ruimten die we verhuren. Veel belangijker is wat je er kunt doen.

 

De ruimten zijn geschikt voor uiteenlopende groepsgrootten. Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor een reguliere vergadering, maar er is ook alle ruimte voor grotere groepen tot 75 personen. En moet het nog groter, bespreek dan samen met het team van OP SUYD hoe we een speciaal arrangement voor u kunnen samenstellen. 

Het team van  Het Amsterdamse Proeflokaal  staat garant voor optimale culinaire ondersteuning. Of het nou gaat om een goeie cappuccino, een lekkere lunch tussen de middag of een gezellige borrel aan het eind van de dag met aansluitend een diner… het is aan u om te bepalen hoe uw ideale dag eruit ziet.

Meetings en events bij OP SUYD smaken naar meer.

Vergaderruimte &
Wijnlokaal Chardonnay

8 personen | 30m²

Deze vergaderruimte is onderdeel van de wijnlokalen bij OP SUYD. De ruimte is sfeervol ingericht ten behoeve van wijnproeverijen maar ook ideaal voor vergaderingen, trainingen, seminars en volledige dagprogramma’s.

VERGADERTAFEL
LOUNGE OP SUYD

10 personen | 110m²

Een populaire vergaderplek voor creatieve, meer informele besprekingen is de lange vergadertafel in onze Lounge. Deze ruimte is de centrale huiskamer van OP SUYD en is ingericht met een gezellige, lange bar. Dit is de plek waar onze gasten bij elkaar komen om even te ontspannen, snel wat te lunchen of aan het eind van de dag relaxed met elkaar te borrelen.

HET BIERLOKAAL

aantal pers. in overleg | 190m²

Het Bierlokaal is de grootste ruimte van OP SUYD en is ingericht voor (bier)proeverijen, feesten en partijen. De ruimte beschikt over een lange bar met 8 tap aansluitingen. De arrangementen voor deze ruimte zijn veelal op maat.

VERGADERRUIMTE &
WIJNLOKAAL MERLOT

12 personen | 30m²

Deze vergaderruimte is onderdeel van de wijnlokalen bij OP SUYD. De ruimte is sfeervol ingericht ten behoeve van wijnproeverijen maar ook ideaal voor vergaderingen, trainingen, seminars en volledige dagprogramma’s.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
DE PLEINZAAL

max. 75 personen | 100m²

De Pleinzaal is een grote, multifunctionele ruimte voor groepen tot 75 personen. De zaal is geschikt voor reguliere vergaderopstellingen maar wordt ook regelmatig gebruikt voor bedrijfspresentaties (theateropstelling) en opleidingen (klasopstelling). De zaal heeft een fraai uitzicht op het Olympisch Stadion en het Stadionplein.   

VERGADERRUIMTE &
WIJNLOKAAL SAUVIGNON BLANC

30 personen | 50m²

Dit proeflokaal is het hart van onze wijnwereld en is ingericht met fraaie klimaatkasten gevuld met het uitgebreide wijnassortiment van Het Amsterdamse Proeflokaal. De wijnpartners van OP SUYD organiseren hier proeverijen en workshops.

Kookstudio
Op Suyd

12-24 personen | 80m²

De Kookstudio bij OP SUYD is een multifunctionele, aantrekkelijke ruimte waar u overdag, indien beschikbaar, ook terecht kunt voor zakelijke meetings.

De ruimte kijkt uit over het Stadionplein, is voorzien van een professionele keuken en wordt gebruikt voor events, kookworkshops, eetclub-arrangementen en als restaurant.

Alle ruimte voor gezelligheid

Offerte-aanvraag

Cateringwensen

Faciliteiten zakelijk

Reserveer een tafel