MUZIKAAL PROEFLOKAAL: MUZE VAN ZUID

€ 17,50 p.p. | Concert ticket en gratis drankje

Tijdens deze eerste dag van het Muziekfestival Muze van Zuid, kun je in Het Amsterdamse Proeflokaal genieten van Het Amstel Quartet

Genieten met een biertje of wijntje in de hand van het Amstel Quartet met muziek van Sweelinck, Louis Andriessen, Renske Vrolijk, Anthony Fiumara, Jacob TV en Marc Mellits. Of je nou een echte live muziek kenner of een “beginner” bent. In Het Amsterdamse Proeflokaal klinkt muziek! Toegankelijke live muziek wel te verstaan door professionals. Muziek die net die andere vibe geeft en waarbij je meerdere zintuigen tegelijk prikkelt. En daar kun jij met jouw vrienden bij zijn.

Een ticket kost € 17,50. Je krijgt er een drankje bij. Bestel je tickets HIER.

TIP: Vergroot je beleving door een speciaal MUZIKAAL PROEFLOKAAL MENU erbij te boeken. Met je concertticket krijg je korting op het Proefmenu van de Chef (2 gangen). Speciaal voor Muze van Zuid samengesteld. Klik  HIER voor het menu en het reserveren van het menu.

Goed om te weten: Uw reservering is definitief, u kunt deze niet meer annuleren. Wij geven geen geld terug. Deze reservering is op naam. Wilt u de tenaamstelling op het toegangsbewijs wijzigen neem dan contact met ons op. Wij kiezen voor een informele sfeer waarbij onze gasten kunnen rondlopen of aan de bar of statafels staan of op een barkruk zitten (indien de RIVM richtlijnen het toestaan). Het aantal zitplaatsen is dan ook beperkt en wij kunnen geen zitplaats garanderen.  

Het concert is omstreeks 19.00 uur afgelopen.

KOOP HIER JE TICKETS

LOCATIE

Het Amsterdamse Proeflokaal

PRIJS

€ 17,50 p.p.

MINIMAAL AANTAL PERSONEN

N.V.T.

DATUM EN TIJD

17 september om 18:00 uur

N

IN SAMENWERKING MET

TIP

Vergroot je beleving door HIER een speciaal MUZIKAAL PROEFLOKAAL MENU erbij te reserveren.

ONTDEK ONZE EVENTS…

Alle ruimte voor gezelligheid

Offerte-aanvraag Events

Cateringwensen

Faciliteiten zakelijk

Reserveer een tafel