Alle ruimte voor gezelligheid

Het grootste en meest bijzondere proeflokaal van Amsterdam!

Alle ruimte voor gezelligheid

Het grootste en meest bijzondere proeflokaal van Amsterdam!

Alle ruimte voor gezelligheid

Het grootste en meest bijzondere proeflokaal van Amsterdam!

WELKOM BIJ OP SUYD

Laat u bij Het Amsterdamse Proeflokaal verleiden om naar boven te gaan. Volg de brede trap met de fuchsia roze trapleuning naar de eerste verdieping en ontdek een diversiteit aan ruimten voor een breed scala aan meetings en events voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Dit is het domein van OP SUYD, de broer van Het Amsterdamse Proeflokaal. Onze gasten zijn de eerste keer altijd verrast. “Hebben we dit in Amsterdam-Zuid?” Jazeker. Maar het gaat ons eigenlijk niet om de ruimten die we verhuren. Veel belangijker is wat je er kunt doen.

ALTIJD WAT TE DOEN

Alle ruimte voor gezelligheid!

Omnis iste natus error sit voluptatem accusantium laudantium totam rem quae ab illo inventore veritatis et architecto beatae vitae dicta sunt explicabo ipsam.

PROEVERIJEN

Vrijwel alle ruimten zijn ingericht voor proeverijen (food, wijn, bier, likeur, koffie). We werken samen met specialisten die met veel enthousiasme vertellen over hun passie. Gedurende het jaar zijn er regelmatig (wijn)opleidingen. En diverse wijnleveranciers gebruiken Op Suyd als plek om hun klanten te ontvangen. We zijn qua proeven dus van alle markten thuis. 

VERGADEREN & PRESENTEREN

Onze wijnlokalen zijn ideaal om te vergaderen. De ruimten zijn comfortabel en inspirerend en niet te vergelijken met standaard vergaderruimten elders. En wij bieden volop culinaire ondersteuning: onze chef-kok is beschikbaar om uw team de hele dag in de watten leggen. Of het nou gaat om een gezamenlijke lunch tussen de middag of een borrel met diner aan het eind van de dag, het is aan u om te bepalen hoe uw ideale dag eruitziet.

KOOKSTUDIO OP SUYD

Onze Kookstudio is één van de meest unieke plekken in het gebouw. Deze multifuctionele ruimte is ingericht als klein, sfeervol restaurant waarvan een deel van de agenda wordt ingevuld door onze culinaire huisgenoten en partners.

FEESTEN, TROUWERIJEN & PARTIJEN

OP SUYD is door de ligging aan het Stadionplein, de goede bereikbaarheid en de eigen parkeergarage dé perfecte locatie voor feesten en partijen. In het Bierlokaal hebben we een lange bar met diverse bieren op tap. En ook in de foyer beschikken we over een fraaie privé bar. Wordt het één ruimte of huurt u liever de gehele eerste verdieping? Bij ons kunt u zef invullen hoe het ideale feestje eruitziet.

KEUKENS

M2

CULINAIRE HUISGENOTEN

ZITPLAATSEN

Activiteiten met vrienden

Bij Op Suyd worden we blij als we kunnen faciliteren dat mensen samen dingen doen en een mooie tijd hebben. Daarbij spelen eten & drinken natuurlijk een belangrijke rol, maar essentieel is ook dat er iets te doen is. Op de eerste verdieping kan je biljarten en darten en we hebben allerlei leuke spellen (zoals 30 Seconds, schaken en …). Bovendien proberen we zo vaak mogelijk activiteiten te organiseren, zoals een pub quiz, stadswandelingen, een vrimibo, etc.   

Als wij u en uw vrienden na een diner kunnen verleiden om ‘Op Suyd’ gezellig nog wat te drinken onder het genot van een potje ’30 Seconds’, dan is onze avond geslaagd. Doe vooral alsof je thuis bent!

OPTREDENS & EVENTS

Het Amsterdamse Proeflokaal laat je proeven in de meest brede zin van het woord. Onze ambitie is om onze gasten zowel op culinair als cultureel gebied te verrassen. Het Bierlokaal is speciaal ingericht voor kleinschalige optredens (muziek en theater) maar ook elders hebben we genoeg ruimte voor leuke events.

GAST CHEFS / POPUP RESTAURANT

In het culinaire landschap gaan bekende chefs steeds vaker op ‘tour’. Op die manier is er zowel voor de chef zelf als zijn gasten meer afwisseling en variatie. Deze ontwikkeling spreekt ons bijzonder aan.   

Het Amsterdamse Proeflokaal beschikt in totaal over zes keukens. Bij OP SUYD zetten we die luxe in om gast-chefs aan te trekken en een podium te geven waar ze kunnen laten zien wat ze kunnen. Powered by Het Amsterdamse Proeflokaal.